Beschikbaarheid

tekst ricky koole vlinderstruik buitengoed de gaardDe mogelijkheden van reserveren zijn dusdanig van aard dat we van onze drie vakantieverblijven de prijzen en de bezettingslijst voortaan aanbieden via een dagelijks bijgewerkt pdf bestand. Dit bestand staat op onze hoofdwebsite www.buitengoeddegaard.nl en is via onderstaande link te bereiken.

Prijslijst en bezetting   

Voor boekingen:  0031-(0)475.495.643
Bij geen gehoor graag bellen op:  06.57.00.73.46
Of stuur een e-mail.

Bijzonderheden:

  • Tijdens de zomerperiode worden het Vierseizoenenhuisje (zaterdag tot zaterdag) en de Mammaloewagen (vrijdag tot vrijdag) alleen voor 2 of meer weken verhuurd.
  • Tijdens de zomerperiode wordt de Pipowagendeluxe  (vrijdag tot vrijdag) alleen voor hele weken verhuurd.
  • Buiten hoog seizoen worden de Mammaloewagen en de Pipowagendeluxe ook voor midweken en weekenden verhuurd.

Wetenswaardigheden:

Helaas is het niet mogelijk je huisdier mee te nemen naar Buitengoed de Gaard. Geniet in plaats daarvan een paar dagen van onze dieren en help bijvoorbeeld de geitjes naar het veld te brengen ‘s ochtends. Niet alleen voor kinderen vaak een hoogtepunt van het verblijf!

Je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur. De vertrektijd is vóór 10 uur. Vanaf 10.00 starten namelijk wij onze schoonmaakwerkzaamheden om een optimale hygiëne en service te kunnen waarborgen. Daar nemen we graag de tijd voor!

  • Gourmetten-Fonduen. Wegens mogelijke vervuiling van brandmelders en andere zaken is gourmetten of fonduen binnen onze accommodaties niet toegestaan.
  • Heeft u tijdens uw verblijf iets te vieren? Laat het uw gastvrouw bij uw reservering even weten! Zij zorgt voor een leuke attentie en/of een toepasselijke decoratie.
  • Gewoon gastvrij, heel graag rookvrij!

Houtgestookte hot-tub:

€ 75,-  éénmalige zelfstookbeurt