Paardenrecreatie

Paardenrecreatie tijdens uw verblijf bij Buitengoed De Gaard!

In antwoord op vele vragen van onze gasten of zij hun paard(en) mogen meebrengen tijdens hun vakantie of verblijf bij Buitengoed De Gaard zijn wij een prettig samenwerkingsverband aangegaan met Paarden Bed & Brok Casa Loïsa in Baexem. Na een inspannende recreatieve dag, kunnen uw paarden bij Bed & Brok genieten van een welverdiende (nacht)rust. Op een steenworp, nauwelijks 1 kilometer, afstand worden uw paarden liefdevol onthaald door Ilse Wetemans en Eppo Timmer.

Hun Bed & Brok heeft diverse nieuwe ruime en luxe paardenboxen (3,5 x 4 meter), allen met open staldeuren. Er is nog een king-size-box aanwezig (4 x 5 meter) die verbonden is met zandbak en/of weilanden. Tevens bestaat er een mogelijkheid om de paarden onder te brengen in de zeer ruime inloopstal. Deze groepshuisvesting van 40 vierkantenmeter staat ook in verbinding met zandbak en weilanden. In hun accommodatie is volop ruimte om al uw spullen onder te brengen: zowel voor koets/trailer als andere benodigdheden die ondergebracht kunnen worden in de zadelkamer of bergruimte. Verder kunt u gebruik maken van de paardendouche, zeer handig om de dieren na een inspannende tocht te wassen of af te spuiten. Na een recreatieve dag, kunnen uw paarden bij Bed & Brok genieten van een welverdiende (nacht)rust.

De eigenaren van Paarden Bed & Brok Casa Loïsa genieten al jaren van paard rijritten en koetstochten met hun Friese paarden in ons prachtige en uitgestrekte Leudal natuurgebied. En wat is er mooier dan dit te delen met andere paarden- en natuurliefhebbers! Er zijn hier ontzettend veel mooie verbindingsroutes en ruiterpaden, laat u iedere dag verrassen door de schoonheid van deze omgeving.
Voor 17,50 euro per dag maakt u gebruik van alle faciliteiten: Uw paarden worden dan individueel gehuisvest en gevoederd in één van de schone boxen, maken gebruik van enkele uren weidegang, kunnen zich uitleven in de zandbak en u kunt ze na een inspannende dag een heerlijke wasbeurt geven onder de paardendouche. Verder heeft de accommodatie volop ruimte om uw paardenbenodigdheden netjes op te bergen.
Wilt u gebruik maken van de inloopstal met zandbak, deze kosten bedragen 12,50 per dag. Alle andere faciliteiten staan uiteraard tot uw beschikking.

Wij van de Gaard en Paarden Bed en Brok Casa Loïsa heten u en uw paarden van harte welkom!