Georgina Verbaan en de Gouden Geit van de Gaard

2016
10.06

georgina  verbaan wat zeg je gouden kalf, gouden geit, gouden iep met liefde bij buitengoed de gaard pipowagendeluxe vakantiehuisje limburggouden geit bij gouden iep georgina verbaan bij buitengoed de gaardgeorgina verbaan watert met liefde haar gouden iep bij pipowagen deluxe buitengoed de gaard

Een Gouden Geit? Nee, een Gouden Iep plantte actrice Georgina Verbaan in onze boomgaard, te midden van de andere bomen en planten met een bijzondere betekenis.

En die Gouden Geit, die trof Georgina aan in de Mammaloewagen waar ze verbleef. De Gouden Geit van de Gaard is een persoonlijke gimmick van ons voor de verschillende acteurs die graag op Buitengoed de Gaard logeren. In dit geval: een knipoog naar de Gouden Kalveren die Georgina won voor haar rollen in Surprise (Beste Hoofdrol) en De Marathon (Beste Bijrol).

Georgina genoot samen met haar dochter van ons Buitengoed. Haar liefde voor dieren is oneindig en ze raakte niet uit geknuffeld met de kleine Wiesje en Willem, de lammetjes van onze geit Jetje. En wat geweldig dat ze met ze mocht wandelen! Heerlijk vond ze het, voor vertier hoefde ze ons erf niet af. Dochterlief  wilde eigenlijk nooit meer weg, liet Georgina weten.

compliment van georgina verbaan voor verblijf bij buitengoed de gaard, mammaloewagen, pipowagensuperdeluxe leudal knuffelen en wandelen met geitengeorgina verbaan wandelt, knuffelt en wiegt ons geitje wiesje  bij buitengoed de gaard mammaloewagen leudal limburggeorgina verbaan en dochter lief missen de geitjes van buitengoed de gaard na hun verblijf in de mammaloewagen

Reactiescherm gesloten