Huub Stapel schenkt theaterdecorstuk aan Buitengoed de Gaard

2016
19.11

Ons boertje & boerinnetje

Wie wel eens bij ons in Buitengaard de Gaard heeft gelogeerd, kent het beeldje van het kussende boertje en boerinnetje ongetwijfeld. Leuk nieuws: we hebben dit vrolijke stelletje nu in het groot in de tuin! We kregen hem cadeau van acteur Huub Stapel. Het beeld deed dienst als decorstuk in zijn vorige voorstelling Venus & Mars 2.

huub-stapel-venus-en-mars-2-in-het-theater-decorstuk-dutchkiss-geschonken-aan-buitengoed-de-gaarddecorstuk-mars-venus2-theatervoorstelling-huub-stapel-geschonken-aan-buitengoed-de-gaardhuub-stapel-schenkt-theater-decorstuk-venus-en-mars-2-aan-buitengoed-de-gaard-als-dank-voor-fijn-verblijf-in-vierseizoenenhuisje-en-zeer-luxe-pipowagens-tijdens-limburg-tours

Inmiddels staat Huub op de planken met het hartverwarmende stuk Intouchables (naar de Franse film waar we allemaal zo van hebben genoten). Hij overnacht vaak bij ons en twittert dan lieve complimenten over ons ‘paradijs’, de ‘fantastische plek waar de verzorging hemels is’. Toen hij laatst even kwam buurten heeft hij een persoonlijke tekst op ‘zijn’ beeld geschreven. Nieuwsgierig geworden? Het stelletje vertoeft bij de PipowagenDeluxe, dus kom gauw kijken!

Reactiescherm gesloten