Elske DeWall plant Ster-magnolia bij Mammaloewagen, Buitengoed de Gaard.

2012
23.11

Elske DeWall? “Best Genôch”.

Vandaag kreeg ik via haar moeder de link naar de nieuwste song ‘I believe’ van Elske DeWall. Met haar indrukwekkende mooie zang heeft ze mijn volledige aandacht. Ze brengt akoestisch en lieflijk een  meeslepend zacht gevoel teweeg. Haar pianominnende handen glijden over de zwart-witte toetsen. Haar handen, haar trouwring, het kleine pinkringetje met groen steentje, de ring om haar duim en het fragiele armbandje… Ik klik naar de foto’s die ik enkele weken geleden maakte; de dag dat Elske, samen met haar man Sietse Huisman, Buitengoed de Gaard bezocht. Díe handen… de rechter met trouwring, het kleine pinkringetje met het steentje zo groen als haar ogen en de brede duimring. Boven haar linkerhand hangt het lieve armbandje… Díe handen plaatsten in ons weiland de graspollen terug om zo de aarde rondom Elskes  Ster-magnolia safe and sound toe te dekken. Deze Ster-magnolia die zij in het bijzijn van Sietse en trouwe viervoeter Bouke met haar eigen woorden:

‘The rain may fall, and I will stand on the ground. The storm will rage, but I know that birds will sing, and I will stand on the ground’

plantte en daarna opdroeg aan de Rett meisjes en de Nederlandse Rett syndroom vereniging, deze Ster-Magnolia zal bloeiend wit stralen tussen het groen. Ik geloof dat Elske ons in de toekomst nog veel liefde zal serveren. Als rijzende ster in haar muzikale carrière met de Rett meisjes als sterretjes in haar hart.

Elske DeWall? “Best Genôch”!

 

Reactiescherm gesloten